Solutii de securitate si siguranta pentru ce pretuiesti mai mult

Eficienta in Securitate by VerifiES
Solutii Securitate

Obiectivul VerifiES este de a cauta si dezvolta pentru clientii sai solutii de securitate inovatoare la costul potrivit. Ajutam companiile sa selecteze cele mai eficiente Solutii  si Servicii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

VerifiES Evalueaza si organizeaza Selectii de Firme de Securitate (paza, sisteme, monitorizare, interventie, pompieri, transport valori).  Facem diferenta in piata de securitate din Romania promovand solutii de securitate eficiente, si companiile de securitate care livreaza servicii la standardele contractate, care genereaza valoare pentru clientii nostri.

VerifiES: Verificam Eficienta in Securitate

Solutii Efractie

 Efractie Inim  by Helios Distribution

Solutii performante de alarma si automatizari

INIM Electronics a creat unul dintre cele mai bune sisteme de alarma de pe piata de sisteme de securitate:  usor de  programat instalat si de folosit. O solutie unica care face ca gestionarea instalatiilor sa fie usoara, confortabila si functionala. O arhitectura modulara care  ofera diferite variante de operare ce se imbina intr-un mod facil de utilizare.

Inim SmartLiving: o centrala cu o capacitate de procesare de neegalat, o centrala ideala pentru prevenirea pierderilor si o alegere optima pentru  0  solutie de securitate. Astfel, aveti la indemana un sistem avansat de  avertizare contra efractiei,  cu facilitati  de control acces si  automatizare rezidentiala, pornind de la activarea unor iesiri si temporizatoare pana la gestionarea scenariilor de armare a sistemului de efractie.

 Efractie & Control Acces ICT Protege by Helios Distribution

ICT- Integrated Control Technology :In mod traditional, sistemele de control al accesului și de detectare a intruziunilor au funcționat independent unul de celalalt. ICT le reunește pentru a oferi o singură solutie coerenta și unificata care va ajuta sa tineti vizitatorii nedoriti in afara, permitandu-va in acelasi timp sa monitorizati si sa controlati accesul in interior .

Utilizarea unui sistem unic pentru controlul accesului, detectarea intruziunilor si automatizarea clădirilor nu numai ca economiseste bani pentru instalare,  un sistem mai ușor de utilizat, care este mai eficient de operat si desigur, un nivel ridicat  de securitate.

ICT a fost fondată în 2003 cu viziunea principala de a oferi solutii inovatoare si superioare de control electronic al accesului si de securitate. Fondatorii companiei Hayden și Rachael Burr au folosit experienta acumulata pe piata canadiana pentru a crea o afacere bazată in intregime pe nevoile utilizatorilor finali.

Acum, peste 18 ani mai tarziu si cu produse si sisteme ICT utilizate in fiecare zi de zeci de mii de companii din intreaga lume, viziunea noastra ramane aceeasi – sa dezvoltam produse inovatoare usor de utilizat, care sa se integreze cu sistemele existente pentru a valorifica investitiile deja realizate, și care sunt fabricate la cele mai inalte standarde.

Investițiile continue in instalațiile de productie de ultima generație din Auckland, Noua Zeelandă, asigură o calitate consecventa cu produsele fabricate conform standardelor ISO9000.

Solutii Monitorizare, Analiza  si Management  Sisteme Video

Trassir by Azitrend Distribution

Cea mai performanta solutie de monitorizare si analiza video

Trassir este o platforma enterprise de management al sistemelor de supraveghere video (VMS) cu posibilitatea de a integra un numar nelimitat de camere analogice si IP care are  in componenta peste 48 de module.

Trassir este solutie  complexa VMS, folosita intr-o gama larga de domenii: retail, banci, benzinarii, parcuri industriale, depozite, supermarketuri, restaurante fast food, aeroporturi, cladiri de birouri, spatii aglomerate, parcari, transporturi.

Solutii Detectie Incendiu

Incendiu  Inim by Helios Distribution

Echipamentede detectie si semnalizare incendiu

Inim Electronics pune la dispoziţia instalatorilor o gamă largă de centrale de detecţie incendiu, detectoare automate şi dispozitive de semnalizare, produse atât în tehnologie convenţională cât şi analog-adresabilă. Portofoliul de aplicare ce se pot implementa este divers, de la aplicarea de mică amploare în domeniul rezidetial sau comercial, până la instalatii complexe, pentru hoteluri sau centre comerciale.

Bazate pe o tehnologie revolutionară de buclă creată de profesioniștii de la Inim, ce permite conectarea de echipamente periferice de la diferti producători si având posibilităti de integrare în retea proprie a maxim 32 centrale, cele două game de centrale adresabile SmartLight și SmartLoop sunt solutia oferită de Inim firmelor de instalare pentru a satisface orice cerintă a pietei.

Solutii Sonorizare, Comunicatii, EVAC

Zenitel & LDA  by Helios Distribution

Sisteme de comunicație, Sonorizare, Conferinta, Traducere Simultană, Cablare Structurata, Comunicatii Radio

Zenitel: Belgia – Norvegia peste 100 de ani , Vingtor- Stentofon experienta in producerea echipamentelor pentru comunicatii sigure  si PA & EVAC

  • Funcționarea unei instalații în mod eficient și sigur necesită un sistem inteligent, fiabil și de înaltă calitate.
  • Soluțiile noastre sunt concepute pentru a satisface nevoile proprietarilor fabricilor, managerilor, angajaților și vizitatorilor.
  • Acesta permite operatorilor să comunice cu întreaga fabrică, zonele selectate, să efectueze anunțuri PA sau de urgență și multe altele.

Solutii personalizate pentru : Maritim, Energie,Retail, Transport, Educatie, Sanatate, Industrial, Orase, Inchisori, Structuri critice

LDA Audio Tech: Spania peste 40 de ani experienta in producerea echipamentelor PA & EVAC

  • NEO LDA proiecte mari
  • ONE LDA proiecte medii si mici
  • Retail, depozite, cladiri de birouri, centre comerciale, scoli, universitati spitale, centre logistice
  • Sistemele LDA se caracterizează prin faptul că ofera performante ridicate la preturi foarte competitive. Folosesc tehnologii care reduc semnificativ costurile de instalare si intreținere.
  • Sunt fabricate cu standarde de calitate ridicate si sunt certificate conform celor mai recente reglementari actuale privind evacuarea vocala pentru situații de urgență (EN 54-16 și EN 60840).

Solutii Control Acces

SIGUR by Azitrend Distribution

SIGUR este solutia optima pentru control acces si pontaj, eliminand multe inconveniente ale celorlalte solutii similare de pe piata. Integrarea cu TRASSIR face ca solutia finala sa fie imbatabila in controlul integral al activitatii. Flexibilitatea sistemului permite integrarea cu software-ul intern de HR sau cu Active Directory Microsoft.

SIGUR permite atat identificarea pe baza de cartele, dar si pe baza de cititoare de amprente digitale, cititoare de vene sau chiar autentificare sau verificare pe baza de recunoastere faciala, permitand astfel autentificari si validari ale acestora in orice mediu. Se pot utiliza si detectoare de tip alcooltest pentru validarea accesului in anumite zone.

Control Acces

Controllerele IP permit crearea unui sistem complex, nelimitat ca numar de usi si utilizatori. Sincronizarea datelor din serverul central se face in cel mai scurt timp.

Integrari

SIGUR se poate integra cu baze de date externe, sisteme proprii de HR pentru preluarea datelor despre angajati, zile de concediu, departamente, etc. Integrarea cu Active Directory permite blocarea accesului la utilizarea calculatorului daca utilizatorul nu s-a autentificat la intrarea in birou.

Module Specifice

Exista rapoarte complexe, flexibile si editabile de pontaj, validari autentificare pe baza de recunoastere faciala, modul special pentru scoli cu notificari SMS pontaj, modul de monitorizare plati cantine, modul vizitatori, modul administrare parcare, etc.

Se pot crea sisteme complexe cu un numar nelimitat de controllere. Sincronizarea datelor intr-o structura complexa este extrem de rapida.

Sigur se integreaza cu baze de date externe, software propriu de gestionare a personalului, Active Directory Microsoft. Integrarea cu Trassir creeaza cea mai simpla metoda de verificare a accesului in anumite zone sau de monitorizare a intrarilor/iesirilor.

Solutii Software pentru industria de securitate

OneErp Software integrat

Sistemul software integrat OneERP este solutia dedicata furnizorilor de servicii de Securitate.

OneGuard: Protecție și Pază 

Sistemul OneGuard este instrumentul de baza in gestionarea si planificarea eficienta a obiectivelor de paza si protectie cu efectiv uman. Acesta a fost adaptat climatului pietei serviciilor de securitate din Romania, urmarind procesele de business specifice acesteia.

One Tech: Servicii si Sisteme Tehnice

Solutia OneTech este prima solutie software din Romania dedicata management-ului resurselor din companiile care ofera servicii si sisteme tehnice de securitate.

OneMI: Monitorizare și Intervenție

Sistemul software OneMI este special dezvoltat pentru a se adapta la dinamica activitatii de monitorizare si interventie a companiilor de profil.