Solutii securitate

Home/Solutii securitate
Solutii securitate 2018-11-26T14:55:10+00:00

Solutii de securitate si siguranta pentru ce pretuiesti mai mult

Eficienta in Securitate by VerifiES
Eficienta

Eficienta finanicara, optimizare si solutii de securitate de care ai nevoie cu adevarat.
Integram tehnologie, folosim experienta si cunostintele consultantilor nostri, imbinam securitatea fizica cu cea umana, combinam serviciile de monitorizare (efractie, video, GPS) cu cele de patrulare si interventie. Garantam securitate si siguranta crescuta, generam oportunitati pentru crestere profitabilitate si optimizare bugete de securitate.
Cautam cele mai potrivite si eficiente Firme de Securitate.

Securitate

Obiectivul VerifiES este de a cauta si dezvolta pentru clientii sai solutii de securitate inovatoare la costul potrivit. Ajutam companiile sa selecteze cele mai eficiente Solutii  si Servicii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

VerifiES Evalueaza si organizeaza Selectii de Firme de Securitate (paza, sisteme, monitorizare, interventie, pompieri, transport valori).  Facem diferenta in piata de securitate din Romania promovand solutii de securitate eficiente, si companiile de securitate care livreaza servicii la standardele contractate, care genereaza valoare pentru clientii nostri.

VerifiES: Verificam Eficienta in Securitate

Solutii de securitate promovate VerifiES

 Efractie Inim  by Helios Distribution

Solutii performante de alarma si automatizari

INIM Electronics a creat unul dintre cele mai bune sisteme de alarma de pe piata de sisteme de securitate:  usor de  programat instalat si de folosit. O solutie unica care face ca gestionarea instalatiilor sa fie usoara, confortabila si functionala. O arhitectura modulara care  ofera diferite variante de operare ce se imbina intr-un mod facil de utilizare.

Inim SmartLiving: o centrala cu o capacitate de procesare de neegalat, o centrala ideala pentru prevenirea pierderilor si o alegere optima pentru  0  solutie de securitate. Astfel, aveti la indemana un sistem avansat de  avertizare contra efractiei,  cu facilitati  de control acces si  automatizare rezidentiala, pornind de la activarea unor iesiri si temporizatoare pana la gestionarea scenariilor de armare a sistemului de efractie.

Trassir by Azitrend Distribution

Cea mai performanta solutie de monitorizare si analiza video

Trassir este o platforma enterprise de management al sistemelor de supraveghere video (VMS) cu posibilitatea de a integra un numar nelimitat de camere analogice si IP care are  in componenta peste 48 de module.

Trassir este solutie  complexa VMS, folosita intr-o gama larga de domenii: retail, banci, benzinarii, parcuri industriale, depozite, supermarketuri, restaurante fast food, aeroporturi, cladiri de birouri, spatii aglomerate, parcari, transporturi.

OneErp Software integrat

Sistemul software integrat OneERP este solutia dedicata furnizorilor de servicii de Securitate.

OneGuard: Protecție și Pază 

Sistemul OneGuard este instrumentul de baza in gestionarea si planificarea eficienta a obiectivelor de paza si protectie cu efectiv uman. Acesta a fost adaptat climatului pietei serviciilor de securitate din Romania, urmarind procesele de business specifice acesteia.

One Tech: Servicii si Sisteme Tehnice

Solutia OneTech este prima solutie software din Romania dedicata management-ului resurselor din companiile care ofera servicii si sisteme tehnice de securitate.

OneMI: Monitorizare și Intervenție

Sistemul software OneMI este special dezvoltat pentru a se adapta la dinamica activitatii de monitorizare si interventie a companiilor de profil.

Incendiu  Inim by Helios Distribution

Echipamentede detectie si semnalizare incendiu

Inim Electronics pune la dispoziţia instalatorilor o gamă largă de centrale de detecţie incendiu, detectoare automate şi dispozitive de semnalizare, produse atât în tehnologie convenţională cât şi analog-adresabilă. Portofoliul de aplicare ce se pot implementa este divers, de la aplicarea de mică amploare în domeniul rezidetial sau comercial, până la instalatii complexe, pentru hoteluri sau centre comerciale.

Bazate pe o tehnologie revolutionară de buclă creată de profesioniștii de la Inim, ce permite conectarea de echipamente periferice de la diferti producători si având posibilităti de integrare în retea proprie a maxim 32 centrale, cele două game de centrale adresabile SmartLight și SmartLoop sunt solutia oferită de Inim firmelor de instalare pentru a satisface orice cerintă a pietei.

CAVI SMART MONITORING by GTS

Global Intelligence (est. 2012) completes the structure of the group specializing in the development, implementation and maintenance of security management software packages.

Its star product, CAVI SMART MONITORING is a fully customizable tool for physical security information management and building management addressed to clients with wide geographical networks of outlets (stores/ production facilities/ administrative locations.

CAVI Platform is a unique platform, that has the capability to integrate complex infrastructures of Security systems, Life Safety systems, BMS systems, IT infrastructure, or GPS systems, for a very large number of locations, with possibility to integrate any IOT device within a network that is easily scalable and operate from any kind of infrastructure like SaaS, Cloud or from own infrastructure on virtual or physical servers.

Smart CAVI started as a proprietary security information (PSIM) and migrated to a full IOT platform, unique in the world, integrating various sensors and devices, with built-in and customizable modules like: building management, business intelligence, ERP, infrastructure management and others.

Matrisk by Onest Solutions

MATRISK este o aplicație software destinată evaluării riscurilor la securitatea fizică

Aplicația MATRISK a fost dezvoltată ca urmare a  prevederilor legale privind obligativitatea efectuării analizei de risc la securitatea fizică a categoriilor de obiective specificate în lege. MATRISK facilitează efectuarea analizelor pe baza modelării obiectivelor prin intermediul activelor, amenințărilor și riscurilor aferente.

Printre avantajele utilizării MATRISK, se numără:

 • Mecanism interactiv de efectuare a analizelor de risc
 • Reducerea semnificativă a timpului de lucru prin posibilitatea utilizării șabloanelor predefinite de rapoarte, clonarea analizelor
 • Facilități pentru urmărirea măsurilor propuse și a costurilor
 • Generarea facilă a rapoartelor de evaluare și a documentelor anexe
 • Posibilitatea evaluarii riscului atat la nivel de activ, cat si pe zone
 • Posibilitatea lucrului pe obiective individuale sau pe grupuri de obiective
 • Managementul unificat al prestatorilor de servicii de securitate
 • Posibilitatea asocierii categoriilor si surselor de amenintare pentru fiecare obiectiv analizat
 • Posibilitatea editarii chestionarelor de evaluare
 • Asigurarea confidențialității datelor

MATRISK este util în managementul securității fizice a obiectivelor, oferind instrumente pentru cuantificarea și urmărirea riscurilor, mijloacelor de tratare, a măsurilor de securitate și a costurilor induse de implementarea acestora.

Pentru mai multe detalii despre MATRISK și posibilitatea de achiziționare, accesați www.matrisk.ro .

Integram by Onest Solutions

Instrument complex pentru gestionarea centralizată a riscurilor, a măsurilor de securitate și a costurilor asociate acestora

 • Planificarea și controlul costurilor
 • Gestionarea incidentelor de securitate
 • Managementul unitar al evaluării riscului la securitatea fizică
 • Imaginea actualizată a nivelului de risc din obiectivele organizației

INTEGRAM facilitează managementul riscurilor la securitatea fizică în cadrul organizațiilor care au în componență obiective distribuite pe o arie geografică mare sau obiective cu cerințe de securitate diversificate, permițând gestionarea centralizată a riscurilor, a măsurilor de securitate implementate, precum și a costurilor asociate acestora.

Printre avantajele utilizării INTEGRAM:

 • Managementul unitar riscurilor la securitatea fizică
 • Centralizarea și Planificarea unitară a măsurilor de securitate și urmărirea implementării acestora
 • Managementul unificat al rapoartelor de evaluare a riscului la securitatea fizică, al grilelor de evaluare și al anexelor
 • Generarea planului de implementare a măsurilor propuse prin RERSF
  • Centralizarea măsurilor
  • Prelucrarea măsurilor
  • Generare și urmarire plan de implementare
 • Urmărirea și optimizarea costurilor de securitate, în funcţie de măsurile de securitate propuse şi nivelul de risc asumat

Platforma software INTEGRAM este destinată responsabililor cu securitatea fizică a obiectivelor, managerilor de securitate, evaluatorilor de risc la securitatea fizică, precum și altor factori decizionali.