Solutii de securitate si siguranta pentru ce pretuiesti mai mult

Eficienta in Securitate by VerifiES

 Solutii Securitate Perimetrala

verifies security

Securizarea perimetrului este primul pas in   securitatea oricarei locatii, indiferent daca locatia este  infrastructura critica, obiective industriale, locatii comerciale sau rezidentiale.

Tehnologia si inovatia in domeniu au  eficientizat semnificativ solutiile de securitate perimetrala, cu inovatii  in domeniul camerelor video, camerelor termice,  sistemelor de detectare radar, Sisteme de efractie sau alte Sisteme de securitate si detectie.

In acelasi timp dezvoltarea inregistrata de solutiile software de analiza si management video contribuie semnificativ la reducere alarmelor false.

Verifies ofera servicii de consultanta, selectie solutii de securitate perimetrala, proiectare,  management proiect si implementare solutii  protectie perimetrala.

In designul unei solutii de securitate perimetrala VerifiES tine cont de trei componente:

 • Securitate integrata: combinarea serviciilor se securitate ( paza, monitorizare, patrulare, interventie) cusisteme de securitate si echipamente de securitate fizica
 • Cercuri de securitate pornind de la exterior catre interior
 • Folosirea mediului inconjurator al locatie in prevenirea si intarzierea eventualelor incercari de intruziune (CPTED Crime Prevention through Environmental Design)

O buna securitate a perimetrului asigura eficienta in cheltuirea bugetului de securitate, prin alocarea unui dispozitiv de securitate redus, dar si prin preintampinarea si diminuarea riscurilor de intruziune.

Securitate Perimetrala VerifiES

Solutiile de securitate perimetrala pot include detectia video, detectie efractie controlul accesului, garduri de securitate și porti, precum și bariere. Tipul de sisteme și tehnologii implementate va depinde de riscurile probabile de intruziune, care pot varia de la vandalism și proteste la furt, spionaj și, in cel mai rau caz, terorism.

O barieră de perimetru care vizează împiedicarea intrușilor ar trebui să combine un gard sau perete cu iluminat de securitate și de supraveghere, de exemplu, un perimetru de detectare a intrușilor sistem  și CCTV.

Sarma ghimpata  de exemplu acționează ca un factor de descurajare pentru escaladarea unui  gard sau perete prin creșterea inaltimii barierei, precum și prin riscul ca intrusul sa fie ranit.

Securitate Perimetrala VerifiES

 • Detectie perimetrala prin solutii video
 • Camere termice
 • Bariere cu infrarosu
 • Bariere cu microunde
 • Dispozitive cu cablu activ de radiofrecventa
 • Senzori monostatici cu microunde
 • Dispozitive de detectie PIR de exterior
 • Sistem cu cabluri tensionate,
 • Gard  (de la cele simple pana la cele electrice)

Solutii Securitate Perimetrala  

AziGuard Paza Perimetrala

verifies servicii paza

AZIGUARD este un  concept de paza electronica, reusind sa ajunga la cel mai inalt grad de eficienta si, totodata, reducand costurile serviciilor de paza cu minim 25%! AZiGUARD inseamna management video, analiza video, dispecerizare/monitorizare, instalare si mentenanta echipamente, interventie, comunicatii de date.

Echipamente

Sisteme integrate de supraveghere video, control acces, automatizare porti si bariere, videointerfon, sisteme de avertizare audio, etc.

Management Video

Sisteme integrate de supraveghere video, control acces, automatizare porti si bariere, videointerfon, sisteme de avertizare audio, etc

Analiza Video

Sisteme integrate de supraveghere video, control acces, automatizare porti si bariere, videointerfon, sisteme de avertizare audio, etc.

Trassir Video Management Software

verifies security

Cea mai performanta solutie de monitorizare si analiza video

Trassir este o platforma enterprise de management al sistemelor de supraveghere video (VMS) cu posibilitatea de a integra un numar nelimitat de camere analogice si IP care are  in componenta peste 48 de module.

Utilizand cei mai noi algoritmi de calcul, TRASSIR se poate extinde si adapta la orice fel de specific, de la solutii  video pentru retail, pana la industrial, centre de business, depozite, paza perimetrala, mari centre comerciale, smart city, gari, autogari, stadioane si aeroporturi.

Pe platforma TRASSIR ruleaza deja mai multe proiecte cu peste 70.000 camere si peste 10.000 de servere.

In Romania, au implementat deja solutia TRASSIR: Selgros Cash & Carry Romania, Auchan Romania, in magazinele MyAuchan, ARABESQUE, PROFI Romania, Penny Romania, Stadionul CFR-Cluj, Skanska Romania, Federatia Romana de Fotbal, Rom Carton, RESIDENZ Cartierul German, AGRINVEST.

Module VMS Trassir

NEURO DETECTOR

Modulul se bazează pe reţelele neuronale şi este destinat detectării de persoane sau diferite obiecte (mașini, biciclete etc).

Permite detectarea cu exactitate a naturii obiectelor din cadru. De aceea, când un obiect străin pătrunde într-o zonă selectată, detectorul sesizează forma specifică şi generează o alarmă. Reduce semnificativ numărul de alarme false, datorită algoritmilor matematici evoluaţi, care reuşsesc filtrarea obiectelor străine si a zgomotului.

Dispecerat Monitorizare Video

verifies security

VerifiES Centru de monitorizare video

 • Consultanta pentru alegere solutie software VMS si hardware potrivita
 • Proiectare si suport implementare solutie pentru start dispecerat video
 • Proceduri operationale necesare functionarii corecte
 • Suport pentru recrutare personal necesar in centrul de monitorizare video
 • Suport si consultanta in definire linie de afacere Monitorizare Video