Sisteme de Securitate Retail

Reducerea riscurilor de securitate, presupune  solutii de securitate personalizate care sa respecte nevoile unice ale unei organizatii.

Creati un mediu de cumpărături sigur, prevenind in acelasi timp furtul cu sisteme complete de securitate.

Experienta si expertiza vasta a VerifiES in  Securitare  Retail va ajuta in alegerea si implementarea solutiilor eficiente de securitate, asigurand astfel protectia oamenilor, bunurilor si a clientilor oricarei locatii  indiferent de marime.

Folosind combinatia potrivita intre tehnologii de securitate si  forta umana, asiguram alocarea corecta a resurselor de securitate.

Sistemele de securitate implementate de VerifiES pentru clientii nostri au intodeauna  ca obiectiv eficienta si eficacitatea.

Sisteme de Securitate pentru compania ta

Solutii  de Securitate Retail

 • Observati în timp real: sistemele CCTV pentru securitatea  magazinului va ajuta sa observati comportamentul angajatilor si clientilor în timp real pentru a detecta activitatile suspecte pe măsură ce apar.
 • Controlați accesul angajaților și clienților: Sistemele  de control acces  confirma drepturile de acces, stabileste programe și reglementeaza accesul pentru prevenirea pierderilor.
 • Integrare sistemele de securitate: Conectați camerele video, senzori  si cititoare de acces la sistemele de alarma pentru a descuraja furturile, a raspunde imediat la incidente si a minimiza alarmele false.

VerifiES Sisteme

Eficienta in Securitate

Cautam, testam, verificam si implementam sisteme de securitate eficiente financiar si operational

 • Consultanta, Proiectare, Implementare solutii detectie efractie

 • Consultanta, Proiectare, Implementare solutii securitate perimetrala

 • Consultanta, Proiectare, Implementare solutii control acces

 • Consultanta, Proiectare, Implementare sisteme cctv

 • Consultanta, Proiectare,  Implementare solutii si mentenanta software de integrare  si platforme de management sisteme securitate

 • Consultanta, Proiectare, Implementare solutiisecuritate de detectie si stingere incendii

sisteme de securitate retail
100%

Eficienta garantata

100%

Consultanta si suport

85%

Product Quality Index

92%

Energy Generation

Solutii dedicate domeniului retail

VerifiES este specializat in aplicare solutii dedicate domeniului retail:

 • Monitorizare activitate POS /case de marcat
 • Numarare Persoane: in zona de intrare/iesire, numarare persoane in zona caselor pentru monitorizare mai multe persoane la casa
 • Monitorizare zone de interes si generare alerte ( iesiri neautorizate, intrari prin zone neautorizate, personal sau clienti in zone neautorizate
 • Automatizari si integrari sisteme de securitate si siguranta si generare alerte
 • Harti magazin cu zonele
 • dispecerizare de la distanta sisteme
 • Integrari WMS cu solutii de video management pentru monitorizare zone logistice

Proiectare solutii de securitate si siguranta

Inainte de orice trebuie sa existe un proiect pentru solutia de securitate, acesta va ajuta clientul un bugetare corecta, selectia furnizorilor, implementarea corecta si verificare la final a implementarii.

Pentru a avea un proiect eficient si potrivit nevoilor oricarui lant de retail proiectarea trebuie sa tina cont de :

 • implicarea in stabilire nevoi a tuturor partilor implicate in utilizare si beneficiari ai solutiilor
 • stabilire mod de utilizare si cine anume va utiliza sistemele de securitate ( personal intern sau externalizat firma de securitate)
 • in cazul in care sistemele de securitate inlocuiesc personal uman sa fie bifate toate activitatile executate de un agent de exemplu si cate vor fi inlocuite de un sistem
 • sa se decida tipul de utilizare a sitemelor doar in site sau si posibilitatea de monitorizare de la distanta in un dispecerat centralizat
 • tipuri de integrari dorite sau necesare ale sistemelor actuale sau viitoare
 • Bugetele necesare sau  limitarile bugetare

verifies security

Instalare solutii de securitate

In baza proiectului de sisteme de securitate aprobat si dupa caz avizat de  autoritati ( acolo unde este cazul) se incepe instalarea sistemelor de securitate, urmarind pasii din sistemul de calitate.

Proiectarea corecta urmata de o implementare corecta bazata pe o colaborare eficienta intre proiectant si instalator poate duce la instalarea unei solutii de securitate.

O alta parte importanta in implemntarea eficienta este punerea in functiune, setarea corecta a sistemelor, instalarea licentelor  pentru fiecare sistem si in final testarea fiecarui sistem pentru a asigura functionarea corecta a sistemelor de securitate si siguranta.

Receptie sisteme de securitate

La finalizare instalare se realizeaza receptia si predarea sistemului de securitate catre utilizator, se realizeaza instruirea personalului de paza sau personal ce utilizeaza si monitorizeaza sistemele, se preda documentaiile tehnice si se monitorizeaza functionarea corecta a sistemului. functie de acestea se faca reglaje.

sisteme de securitate retail

Monitorizare POS

Este un modul smart, care poate integra canalele video cu softul caselor de marcat, astfel incat sa rezulte o solutie unica, completa si flexibila, de control si raportare. El poate fi folosit atat in regim live, cat si in regim de cautare in arhiva.

Solutia permite sincronizarea evenimentelor POS cu fluxul video: evenimentele POS sunt trimise catre ActivePOS si trec printr-o lista de verificare bazata pe parametri dati, in cazul incalcarii  unui parametru  se genereaza un incident (o alerta de incalcare cu un scurt videoclip) si  este afisat  operatorului pentru verificare. Modulul faciliteaza, de asemenea, rezolvarea eficientăa a conflictelor cu clientii.

Deasemenea cu ajutorul sau se poate masura productivitatea casierilor si alte statistici cu privire la scanarile efectuata la fiecare casa ( cu sau fara operator)

Caracteristici cheie:

 • Detectarea automata a incidentelor de alarmă la casa
 • O interfata unica pentru gestionarea mai multor puncte de vanzare
 • O mulțime de rapoarte interactive si detectoare de incalcari predefinite
 • Integrarea cu cela  mai populare sisteme POS de pe piata
 • Optiuni flexibile de filtrare si sortare a evenimentelor
 • O macheta simpla pentru crearea de reguli personalizate

trassir active pos

Fata de alte solutii, unicitatea TRASSIR rezida in faptul ca, pe imaginea video captata de camere, poata afisa direct textul cu toate informatiile neceare, inclusiv cele din bonul de casa etc, deoarece este integrat cu sistemul de casa de marcat.

Alte caracteristici principale ale Active POS sunt:

–        Se pot adauga mai multe camere, spre exemplu la benzinarii: una la caserie, alta la pompa de alimentare etc

–        Se poate integra si cu cititoarele de “cod de bare” pentru gestionarea depozitului

–        Textul poate fi afisat suprapus imaginii in diferite marimi si culori, specific pentru diferite evenimente

–        Textul poate fi afisat suprapus imaginii Live, Active, Exportat. Exista si posibilitatea vizionarii  imaginii fara text

–        Se pot crea alarme tip pop-up, email, SMS, catre operatorul din dispeceratul video, folosind filtre avansate.

Beneficiile implementarii Active POS sunt majore si aici vom enumera doar cateva:

–        Se realizeaza mari economii cu ajutorul Active POS

–        Este un sistem integrat, nefiind nevoie de costuri suplimentare

–        Imbunatateste disciplina, atentia si eficienta personalului punctului de vanzare

–        ROI mediu 2-6 luni

–        Aflati cu siguranta cine incalca regulile de disciplina si cine fura

–        Aflati despre toate bonurile anulate sau produse sterse de pe bon

–        Aflati daca este scoasa marfa prin punctul de casierie prin intelegerea cu casierul

–        Aflati care dintre casieri schimba cantitatea produselor cantarite in mod intentionat

–        Depistarea utilizarii necorespunzatoare a cardurilor de discount

–        Descoperirea rapida a angajatilor ce fraudeaza prin scanarea repetata a unui produs sau schimbarea cantitatii marfii de la tastatura.

Din experienta noastra, dupa instalarea Active POS numarul infractiunilor legate de disciplina dar si fraudele interne vor scadea semnificativ.

Si, un element important, ce trebuie luat neaparat in calcul, ROI (Return on Investment) este la nivelul de 2-6 luni pentru fiecare magazin! Deci, implementarea unui modul Active POS de la TRASSIR este cea mai profitabila investitie pentru a reduce pierderile si furturile de la punctul de vanzare.

Heat map- harti cu traficul in magazin

Smart retail inseamna si sa stii exact cum si unde sa-ti asezi produsele in magazin, pentru o vizibilitate crescuta si vanzari mai mari.  Prin solutia Heatmap on Map, creeaza si analizeaza perfect hartile de trafic al clientilor. Integreaza imaginile captate de toate camerele video, pentru raportari ale intregului magazin sau etaj, indiferent de marime.

 Se poate selecta modul static, cinematic, ori traseele pe care s-au deplasat clientii. Se pot alege vitezele sau raza de deplasare, astfel incat se obtin cele mai precise harti cinetice. Din aceaste rapoarte se exclud miscarile generate de angajatii proprii.

Raportarea vizeaza intervale de timp ce variaza de la o ora pana la zile, saptamani sau chiar luni. Asa se pot compara perioadele promotiilor si modul in care clientii raspund ofertelor.

Toate datele obtinute cu Heatmap on Map stau la baza analizei de crestere a vanzarilor si, mai mult, ofera informatii utile despre pozitiile unde trebuie plasate produsele ori anunturile promotiei curente, ori locurile des frecventate, sau ce spatii pot fi inchiriate pentru reclamele partenerilor si ce vizibilitate au.

Blurare  fete la export cctv

Sunt foarte multe cazuri cand ai nevoie sa exporti din arhiva video poze sau filmulete iar fetele ce apar in aceste materiale trebuiesc anonimizate.

Sunt multe solutii n piata dar una care sa dureze putin cu resurse minime este greu de gasit. Mai ales daca ai multe filmulete de blurat ai nevoie de o solutie stabila.

Solutia noastra raspunde la aceste cerinte si iti asigura rapid filmuletul de care ai nevoie indiferent de sursa de export a lui.

Artificial intelligence enhances blurry faces into 'super-resolution images' | The Independent | The Independent

Detectie la raft

Acest modul analizeaza capacitatea raftului și este folosit pentru a furniza rapoarte in timp util despre rafturile goale.

In cazul unor goluri care depasesc valoarea specificata, modulul trimite notificări angajatilor magazinului. Modulul genereaza, de asemenea, rapoarte privind starea raftului la intervale specificate. Rapoartele permit managerului  sa determine/prevada nivelul cererii pentru anumite grupe de marfuri si sa urmăreasca performanta angajatilor responsabili cu umplerea rafurilor.

Functionalitate:

 • Activati afisarea în timp util a marfurilor, notificări despre rafturile goale
 • Prognozati cererea pentru grupuri de produse sau produse individuale folosind rapoarte analitice
 • Introduceți noi criterii de evaluare a performantei angajaților
 • Detectorul de raft TRASSIR utilizează o retea neuronala dezvoltata pe o bază mare de magazine din intreaga lume. Analiza progresiva va permite sa recunoasteti orice bun, precum si prezenta sau absenta acestuia pe raft cu mare precizie. Eficienta algoritmilor face posibila detectarea golurilor din cadru si evitarea generării de notificări false despre prezenta obiectelor care acoperă temporar raftul.

Aceasta identifica si recunoaste fiecare produs de pe raft si pozitionarea lui si compara cu modelul de planigrama sau cu ghidul de merchandising. Se genereaza o multitudine de rapoarte, ce se pot sintetiza la nivelul fiecarui magazin, produs, gama, sau producator, apoi se pot agrega pe orase, zone de vanzari, sau la nivelul intregii retele.

Rapoartele pot fi despre: prezenta la raft (On Shelf Availability, Out Of Stock, Share Of Shelf, Numerical Distribution), pozitionare (Product location, Shelf standards, Brand blocks, Eye level), mod de prezentare (Facing compliance, Share Of Shelf compliance, Shelf index compliance), promotii (POSM, Secondary display, Promoted SKUs, Promotion compliance), sau indicatii de pret (Price intelligence, Price tag compliance, Promo prices).

Principalele beneficii, pe langa raportarea exacta si atat de detaliata in timp real, sunt reducerea costurilor de audit al vanzarii, pana la 80% si cresterea vanzarilor cu 3-6%.

People counting- numarare persoane

Solutiile de numarare persoane si emitere alerte si rapoarte la nivel de locatie, regiune sau lant de magazine sunt de importanta majora pentru orice lant de retail. Ele ajuta la alocarea corecta, in timp a resurselor umane si ajuta la masurarea conversiei in vanzari.

 • numararea persoanleor care intra sau care ies din o locatie sau zona
 • numararea persoanelor in zona caselor de marcat, management cozi
 • numarare personal propriu
 • linii sau zone multiple de numarare
 • excludere personal propiu, familii sau grupuri
 • rapaorte pentru management sau alerte pentru alocare resurse suplimentare

numarare persoane

Integrare sisteme securitate

Sistemele de securitate integrate aduc beneficii oricarei companii. Un sistem integrat permite tuturor dispozitivelor si aplicatiilor de securitate sa functioneze perfect împreună. Îmbunătățește serviciile pentru clienți, crește eficiența operationala si comerciala. Exemple de sisteme integrate de securitate regasim in zona de retail, de exemplu plata self checkout la casele de marcat fara operator, sau integrarea sistemului video de securitate cu scanarea produselor rezultand verificarea pretului, sau integrarea portilor antifurt cu sistemul CCTV. Putem merge mai departe cu exemplele in zona de siguranta la foc unde sistemele de sonorizare, usi antifoc si sistem de stingere functioneaza simultan.

sisteme de securitate

Un sistem de securitate integrat poate include diferite sisteme, cu ar fi:

 • Supravegherea video
 • Monitorizarea video
 • Analiza video
 • Sistemele de control acces
 • Detectie efractie
 • Sistemele de sonorizare de urgenta si comerciale
 • Recunoașterea numerelor de înmatriculare
 • Sistemele de siguranta la foc, stingere si avertizare
 • Sistemele de iluminare de siguranta si securitate
 • Usi de securitate si de urgenta

Sistemele integrate comunică și lucrează împreună. De exemplu, atunci când combinați controlul accesului cu supravegherea video, puteți verifica momentul evenimentului  generat de sistemul de control acces cu inregistrarea video, fara a mai pierde timp cu verificarile manuale ale inregistrarilor video.

Un sistem de securitate integrat îi pune impreuna doua sau mai multe sisteme, eliminând necesitatea unor verificari manuale. Integrarea sistemului de securitate simplifică monitorizarea și raportarea, consolidând în același timp securitatea.

Monitorizare sisteme de securitate si siguranta

Utilitatea si eficienta unui sistem de securitate si siguranta este data de modul de monitorizare si alertare in caz de incident. In sistem de monitorizare nemonitorizat este doar un martor tacut care la nevoie te poate ajuta sau nu.

Monitorizare sistemelor poate fi :

 • local de catre personal propiu sau al firmei de paza
 • dela distanta in centru operational de securitate propriu sau un SOC al unei firme de securitate

In oricare din aceste situatii, sistemele de securitate si siguranta trebuiesc setate sa emita alerte, sa filtreze cat mai mult alertele false iar dispecerul trebuie sa aiba proceduri de securitate si raspuns in cazul alertelor.

Toate acestea presupun o conlucrare buna intre beneficiar, instalator, utilizator ( firma de paza).

verifies security

Monitorizarea video corecta:

 • Servicii bazate pe analiza inteligenta a imaginilor si pe setare alerte in caz de incident
 • Presupune existenta unui VMS, cu licente de analiza per camera/canal/NVR
 • Imaginile sunt analizate si in caz de incalcari reguli dispecerul primeste alerte
 • Analiza se face pe baza de inteligenta artificiala, softuri VMS care „invata” permanent
 • Raportarea este automatizata cu sau fara interventie dispecer
 • Se realizeaza statistici pe alertele setate pentru a putea eficientiza activitati securitate si sau comerciale
 • Dispecerul video doar trateaza alerte, incidente in baza procedurilor prestabilite
 • Eficienta crescuta si element de baza in sistemul de securitate al oricarei organizatii

Reducerea riscurilor de securitate, presupune  solutii de securitate personalizate care sa respecte nevoile unice ale unei organizatii.

Experienta si expertiza vasta a VerifiES in industria de securitare va ajuta in alegerea si implementarea solutiilor eficiente de securitate, asigurand astfelprotectia oamenilor, bunurilor si a clientilor oricarei organizatii.

Folosind combinatia potrivita intre tehnologii de securitate si  forta umana, asiguram alocarea corecta a resurselor de securitate.

Sistemele de securitate implementate de VerifiES pentru clientii nostri au intodeauna  ca obiectiv eficienta si eficacitatea.

Solutii sisteme de securitate

Sisteme securitate control acces

 • Solutii soft control acces si pontaj
 • Cititoare si controlere
 • Porti, turnicheti
 • Carduri magnetice, de proximitate, biometrice;
 •  Yale, electromagneti, amortizoare usi, butoane iesire/evacuare;

Solutiile de control al accesului  autentifica si autorizeaza persoanele sa acceseze informațiile pe care li se permite să le vada si sa le utilizeze.

Verifies ofera solutii de control al accesului flexibile și integrate. Prin ele gestionezi in mod eficient și fiabil mai multe puncte de acces pentru a controla riscul, a imbunatati eficiența afacerii, a asigura continuitatea afacerii și a crește profitabilitatea.

 • Setați regulile de intrare pe uși și zone.
 • Monitorizați punctele de acces
 • Integrati cu sistemele de resurse umane
 • Setați competente pentru detinătorii de carduri
 • Răspundeti rapid  gestionarea situațiilor de urgență, inclusiv blocări și alerte
 • Integrati cu sisteme cum ar fi iluminatul, incalzirea, ventilatia și aerul condiționat  astfel gestionati facilitatile in functie de cine in locatie

Sisteme Securitate Efractie

Solutiile de efractie sunt solutii de securitate care  va protejeaza clădirea și împrejurimile de intruziune, furt, reținere,   sabotaj vandalism și multe alte intenții de intruziune.

Solutiile de efcractie sunt un pachet cuprinzător de dispozitive, controlere, senzori si masuri organizatorice pentru a permite detectarea automata a intrărilor neautorizate. Atunci cand  un intrus este detectat, este important să fie  initiate  masuri adecvate invizibile sau clar perceptibile ,in timp util pentru a preveni pierderile de bunuri sau chiar raniri de persoane.

Sisteme Securitate: Supraveghere Video /CCTV

sisteme de securitate

Un sistem video nemonitorizat este doar un martor tacut in solutiile de efractie. Un sistem video monitorizat cu ajutorul unui soft de analiza este un sistem utilizat eficient si profitabil pentru proprietar.

De fiecare data cand Verifies propune o solutie video, discutia nu este despre megapixeli ci cum va fi folosit sistemul, cine va monitoriza si ce soft de analiza si management sa folosim pentru a face sistemul video eficient.

Sistemele video sunt parte importanta in solutiile de securitate perimetrala, urmarire si evaluare procese de productie, urmarire si evaluare procese de protectia muncii si alte domenii care nu tin doar de securitatea unei locatii.