Solutii de securitate si siguranta pentru ce pretuiesti mai mult

Familie – Casa – Afacere

Securitate

Obiectivul VerifiES este de a cauta si dezvolta pentru clientii sai solutii de securitate inovatoare la costul potrivit.

Ajutam companiile sa selecteze cele mai eficiente Solutii  si Servicii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

VerifiES Evalueaza si organizeaza Selectii de Firme de Securitate (paza, sisteme, monitorizare, interventie, pompieri, transport valori)

Vrem sa facem diferenta in piata de securitate din Romania promovand solutii de securitate eficiente, si companiile de securitate care livreaza servicii la standardele contractate, care genereaza valoare pentru clientii nostri.

Eficienta

Eficienta finanicara, optimizare si solutii de securitate de care ai nevoie cu adevarat.

Integram tehnologie, folosim experienta si cunostinte consultantilor nostri, imbinam securitatea fizica cu cea umana, combinam serviciile de monitorizare (efractie,video,GPS) cu cele de patrulare si interventie. Garantam securitate si siguranta crescuta, generam oportunitati pentru crestere profitabilitate si optimizare bugete de securitate.

Cautam cele mai potrivite si eficiente Firme de Securitate.

Fondatori VerifiES

“The starting point of all achievements is desire.”- Napoleon Hill

Constantin Iordache – Managing Partner

Consultant de Securitate, Evaluator de risc la securitate fizica

„Carpe diem, quam minimum credula postero” – Horatiu

Dan Lazar – Partner

Consultant Securitate si Management

Mod de lucru si echipa VerifiES

Efficiency Emplyees Evolution

VerifiES a dezvoltat la nivel national o retea de consultanti, experti in Securitate care sa poata raspunda oricarei cereri de consultanta in Securitate. Aceasta retea de consultanti se dezvolta continuu si este formata din peste 100 de consultanti inregistrati.

Reteaua de consultanti VerifiES cuprinde: proiectanti Sisteme de Securitate, proiectanti Sisteme de incendiu (detectie, stingere), evaluatori de risc la Securitate fizica, ingineri Sisteme de Securitate, consultanti de Securitate, directori tehnici, ingineri it, traineri avizati si specializati in industria de Securitate, consultanti de marketing si vanzari, consultanti management afacere, consultanti financiari.

Intra in comunitatea  de consultanti VerifiES

Esti consultant de Securitate, evaluator de risc, proiectant, inginer Sisteme de Securitate, director tehnic contacteaza-ne pentru a afla avantajele de care beneficiezi lucrand in comunitatea VerifiES.

Sustinem si Promovam