Solutii de securitate eficiente la preturi corecte

Eficienta in Securitate

Ajutam companiile in alegerea si implementarea solutiilor de securitate eficiente

Solutii de securitate si siguranta pentru ce pretuiesti mai mult

Inim solutii de efractie, incendiu si iluminat de urgenta

Consultanta si Proiectare

 • Consultanta pentru implementare solutii monitorizare efractie locale
 • Consultanta in alegerea solutiei optime de monitorizare efractie
 • Consultanta pentru implementare solutii monitorizare efractie de la distanta
 • Proiectare si design dispecerat monitorizare efractie pe baza de alerte
 • Implementare si echipare dispecerat efractie
 • Integrare solutii efractie cu alte solutii de securitate si platforme de securitate

Servicii externalizate de monitorizare video

 • Servicii de monitorizare efractie
 • Personal externalizat pentru dispecerate monitorizare efractie
 • Management dispecerat monitorizare efractie
 • Mentenanta si intretinere dispecerat monitorizare efractie
 • Intergare sisteme de securitate cu efractie

Soluții Inim

Inim este o întreprindere italiană prezentă la nivel global, care produce soluții de securitate pentru a se potrivi tuturor nevoilor.

Verifies partener autorizat  Inim Electronics

Inim Electronics

Verifies partener autorizat IniM

Consultanta, proiectare si implementare solutii efractie, automatizari  detectie incendiu si iliminat de urgenta  cu solutii Inim

Inim Electronics Romania.

Inim Electronics      Inim Electronics     Inim Electronics

 

 

Energia unei companii italiene în evoluție constantă. Inovația sistemelor antiefractie, automatizarea casei, detectarea incendiilor, iluminat de urgență. Realizat în Italia și apreciat în lume. Calitatea unui produs certificat, ușor de instalat și de utilizat. Inim Electronics.

Reprezinta cu mandrie motto-ul unei companii italiene in continua evolutie.

Infiintata in anul 2005 de specialisti cu peste 20 de ani experienta in domeniu, Inim Electronics produce sisteme inovatoare de alarmare impotriva efractiei, automatizari rezidentiale, detectie si semnalizare incendiu.

Viziunea Inim: “In siguranta alaturi de noi!” Inim Electronics.

Inim Electronics a fost creata cu scopul de a produce echipamente electronice pentru protectia vietii oamenilor, a bunurilor si ale valorilor acestora, si pentru a le oferi un grad crescut de confort. Inim deschide drumul spre o noua generatie de echipamente de securitate.

Misiunea Inim este de a descoperi noi modalitati de protectie a vietii si proprietatii oamenilor.

Pentru a-si atinge scopul , Inim dezvolta echipamente de ultima generatie in domeniul sistemelor de alarmare impotriva efractiei, automatizari rezidentiale, detectie si semnalizare incendiu, iluminat de siguranta. Integrate intr-un tot unitar, acestea protejeaza imobile rezidentiale, cladiri comerciale sau institutii publice.

Inovatiile tehnologice create de Inim Electronics simplifica activitatea instalatorilor I usureaza operarrea echipamentelor de catre utilizatori.

Calitatea certificata a echipamentelor produse in Italia este acum recunoscuta peste tot in lume. Cifrele vorbesc de la sine: peste 1000 de sisteme de referinta instalate pe plan international in:

-institutii publice, centre comerciale, spitale, hoteluri, unitati de invatamant, cladiri de birouri,aeroporturi.

Produs de Inim. Fabricat in Italia. Distribuit in Romania de VerifiES Security. Inim Electronics.

Energia unei companii italiene în evoluție constantă. Inovația sistemelor antiefractie, automatizarea casei, detectarea incendiilor, iluminat de urgență. Realizat în Italia și apreciat în lume. Calitatea unui produs certificat, ușor de instalat și de utilizat. Securitatea de a avea pe noi.

Reprezinta cu mandrie motto-ul unei companii italiene in continua evolutie.

Infiintata in anul 2005 de specialisti cu peste 20 de ani experienta in domeniu, Inim Electronics produce sisteme inovatoare de alarmare impotriva efractiei, automatizari rezidentiale, detectie si semnalizare incendiu.

Produs de Inim. Fabricat in Italia

Echipamente INIM de detectie si semnalizare incendiu

Tehnologii

Inim Electronics pune la dispozitia instalatorilor o gama larga de centrale adresabile de detectie incendiu, cu multiple posibilităti de extindere. Portofoliul de aplicare ce se pot implementa este divers, de la aplicarea de mică amploare în domeniul rezidetial sau comercial, până la instalatii complexe, pentru hoteluri sau centre comerciale.

Bazate pe o tehnologie revolutionară de buclă creată de profesioniștii de la Inim, ce permite conectarea de echipamente periferice de la diferti producători si având posibilităti de integrare în retea proprie a maxim 32 centrale, cele două game de centrale adresabile SmartLight și SmartLoop sunt solutia oferită de Inim firmelor de instalare pentru a satisface orice cerintă a pietei.

 Tehnologia de bucla

OpenLoop Inim Electronics permite conectarea pe centralele Inim a echipamentelor periferice fabricate de diversi produca tori, fiind unica pe piata în acest moment. Bucla poate fi cablata  pe 2 sau 4 fire, cu o lungime maxim de 2000 m și are o capacitate de adresare pentru 240 de dispozitive (detectori, module de intrare, module de ieșire, butoane manuale, sirene). Dispunând de functii avansate de autodiagnoza pentru detectarea situatiilor anormale de functionare ce pot aparea datorita conditiilor deosebite de mediu în care pot fi realizate sistemele de detectie incendiu, tehnologia OpenLoop depașește cerintele impuse de standarde, oferind un nivel superior de calitate și performanta echipamentelor produse de Inim Electronics.

Reteua de tip token-ring HorNet

dezvoltat de specialiștii de la Inim are la baza tehnologia de transmisie de date RS485.  Inim Electronics cu o toleranta marita la defectare, arhitectura HorNete capabil sa se auto-reconfigureze pentru a mentine comunicatia chiar în cazul aparitiei unui deranjament în retea. Schimbul de date în timp real între centralele din retea permite de exemplu activarea unor dispozitive conectate la o centrala ca raspuns la evenimentele declanșate pe alta centrala . Practic, oricare din cele maxim 32 de centrale ce se pot conecta în retea știe ce se întâmpl în sistem.

Un sistem de detectie incendiu dotat cu tehnologia Emergency54

Inim Electronics ofera instalatorilor maximul de fiabilitate ce poate fi atins în domeniu, instalatia fiind capabila sa semnalizeze starea de alarma chiar și în cazul improbabil de defectare a procesorului centralei. Tehnologia este operationala atât la nivelul centralei, asigurând semnalizarea în cazul defectarii procesorului cât și la nivel de retea în cazul defectarii centralei principale. Emergency54 este implementat deasemenea și în comunicatoarele SmartLoopPSTN pentru garantarea transmisiei starii de alarma în cazul defectarii procesorului centralei.

Inim Fire App - Inim Electronics.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.

I Accept

Centralele de alarma Inim SmartLiving – Inim Electronics

INIM este activ în mod continuu în căutarea de soluții de gândire înainte la provocările cotidiene cu care se confruntă companiile instalatoare. În urma acestei căutări, profesioniștii din cercetarea și dezvoltarea INIM caută întotdeauna să împingă limitele cunoscute ale tehnologiei către o clasă complet nouă de produse cu capabilități de neegalat. Fiecare dispozitiv INIM este conceput pentru a profita din plin de tehnologia de ultimă generație a microcontrolerelor, arhitectura rețelei și infrastructurile de comunicații. Următoarele pagini vă permit să aruncați o privire asupra tehnologiilor dezvoltate la laboratoarele INIM și să vedeți viitorul detectării incendiilor, astăzi.

Inim Electronics

Centralele de alarma  Inim SmartLiving sunt produse in cinci variante, toate in cutie metalica cu transformator, dintre care reprezentative sunt SmartLiving515, SmartLiving1050 si Smart

Living 10100L. Inim Electronics.

Ele acopera o vasta gama de aplicatii, pornind de la 5 terminale si ajungand pana la 100.
O particularitate deosebita a centralelor produse de Inim este noul concept de „terminal”, atribuit tehnologiei FlexIO. Aceasta inovatie revolutioneaza viziunea statica privind centralele de alarma, cu intrari (zone) si iesiri (PGM-uri), oferind instalatorului un sistem flexibil, adaptabil in functie de cerintele beneficiarului, precum si o abordare diferita in privinta asigurarii stocului de marfa prin reducerea drastica a numarului de repere necesare, ceea ce poate fi un avantaj extrem de important.

Inim Electronics

Legatura dintre instalator si utilizator se realizeaza prin facilitatea Easy4U. Inim Electronics.

Aceasta furnizeaza instructiuni clare si usor de urmat, care ghideaza operatorul printre diferitele functii. Aceasta modalitate de indrumare vocala si vizuala ofera posibilitatea unei serii de abordari operative pentru interactiunea cu sistemul de alarma si permite accesul la comenzile rapide.

Coloana vertebrala a sistemului  INIM SmartLiving este IBUS, noua generatie de magistrala de comunicare cu dispozitivele periferice. Prin IBUS se pot transmite pachete de date la o viteza foarte mare si practic nu are concurenta pe acest segment de piata.

Caracteristicile IBUS permit transmisia de voce end-to-end in conditii de imunitate completa la zgomot si perturbatii. Aceasta performanta este obtinuta prin aplicarea tehnologiei VoIB (digitizarea si compresia vocii), eliminand astfel necesitatea unei cablari suplimentare.  

Magistrala IBUS accepta conectarea de cititoare, tastaturi LED, LCD si touchscreen module de extensie IN/OUT si interfete wireless. Centralele SmartLiving pot inrola automat toate aceste dispozitive periferice, ceea ce contribuie decisiv la micsorarea timpului de configurare a sistemului.

Inim Kit SmartLiving 515 – Centrala de alarma 10 zone (cu dublare), 5 partitii, 30 coduri utilizator + tastatura nCode/G + comunicator GSM/GPRS Nexus G. Inim Electronics.

Inim Electronics

Centrală de alarmă extensibilă de la 5 la 15 terminale – maxim 30 zone, 5 partiții. Placă de bază echipată cu 5 terminale (5×2 zone), 1 ieșire pe releu, 2 ieșiri PGM, comunicator digital, port RS232. maxim 5 tastaturi, 10 module de extensie Flex5, 10 cititoare nBy, 10 interfețe wireless Air2-BS100 (maxim 50 detectoare wireless și 100 telecomenzi). 30 coduri utilizator, 50 cartele de proximitate, memorie de 500 evenimente. Include cutie metalică normală cu transformator și spațiu pentru acumulator de 7 Ah.

Inim Kit SmartLiving 515 – Centrala de alarma 10-30 zone (cu dublare), 5 partitii, 30 coduri utilizator, EN50131 grad 2 + tastatura nCode/G. Inim Electronics.

Inim Electronics

Centrală de alarmă extensibilă de la 5 la 15 terminale – maxim 30 zone, 5 partiții. Placă de bază echipată cu 5 terminale (5×2 zone), 1 ieșire pe releu, 2 ieșiri PGM, comunicator digital, port RS232. maxim 5 tastaturi, 10 module de extensie Flex5, 10 cititoare nBy, 10 interfețe wireless Air2-BS100 (maxim 50 detectoare wireless și 100 telecomenzi). 30 coduri utilizator, 50 cartele de proximitate, memorie de 500 evenimente. Include cutie metalică normală cu transformator și spațiu pentru acumulator de 7 Ah.

Inim Centrala de alarma SmartLiving 1050 20-100 zone (cu dublare), 10 partitii, 50 coduri utilizator, sursa 3 A. Inim Electronics.

Centrala de alarma extensibila de la 10 la 50 terminale – maxim 100 zone, 10 partitii. Placa de baza echipata cu 10 terminale (10×2 zone), 1 iesire pe releu, 2 iesiri PGM, comunicator digital, port RS232, maxim 10 tastaturi, 20 module de extensie Flex5, 20 cititoare nBy, 20 interfete wireless Air2-BS200 (maxim 50 detectoare wireless si 100 telecomenzi). 50 coduri utilizator, 100 cartele de proximitate, memorie de 500 evenimente. Include cutie metalica cu transformator si spatiu pentru acumulator de 7 Ah.

Inim Centrala de alarma SmartLiving 10100L 20-200 zone (cu dublare), 15 partitii, 100 coduri utilizator, EN50131 grad 3, cutie metalica mare. Inim Electronics.

Centrală de alarmă extensibilă de la 10 la 100 terminale – maxim 200 zone, 15 partiții. Placă de bază echipată cu 10 terminale (10×2 zone), 1 ieșire pe releu, 2 ieșiri PGM, comunicator digital, port RS232. Maxim 15 tastaturi, 40 module de extensie Flex5, 30 cititoare nBy, 30 interfețe wireless Air2-BS100 (maxim 50 detectoare wireless și 100 telecomenzi). 100 coduri utilizator, 150 cartele de proximitate, memorie de 1000 evenimente. Include cutie metalică mare cu sursă 5 A și spațiu pentru acumulator de 17 Ah.

Inim Prime by Verifies Security. Inim Electronics.

Inim Electronics

close

Inim Prime – Managementul scenariilor de securitate si de automatizare a locuintei. Inim Electronics.

Control

 • Firmware-ul poate fi actualizat in siguranta
 • Software de programare dedicat Prime/STUDIO (numai pentru instalatorul identificat)
 • Meniu ghidat pentru utilizator în caz de alarma
 • Meniu de programare bazat pe text (doar pentru instalatorul identificat)
 • InimTech Security Installer App: notificari push, geolocalizarea centralelor si a defectiunilor, centrale multiple si management multiplataforma prin cloud
 • Aplicatia pentru utilizatori AlienMobile: notificari push pentru managementul securitatii si automatizarii la domiciliu

Conectivitate

 • Conectivitate LAN integrata cu servicii Inim Cloud, criptare AES, DHCP, NTP
 • Conectivitate PSTN, GSM, GPRS, 3G cu apelator vocal, digital, SMS
 • Conexiune cloud prin GPRS / 3G si LAN cu gestionarea canalului de rezerva
 • Placa PrimeLAN cu functii de server web, harti grafice, e-mailuri, monitorizare video ONVIF si gestionare KNX prin IP
 • Transmiterea simultana a evenimentelor pe Inim Cloud si pe alte canale PSTN, GSM disponibile

Functionalitate

 • Functii vocale: interfon, cutie postala vocala, meniu ghidat, apelator local, ascultare de mediu
 • Functii de automatizare: control de iluminare cu dimmer, cronotermostat, gestionarea jaluzelelor si a motorizarilor, iesiri analogice, activari cronometrate
 • Managementul scenariilor de securitate si de automatizare a locuintei
 • Verificare video prin detector cu infrarosu cu camera XVI300H (din versiunea 2.0)

Prime

 • 4 modele: 60S – 60L – 120L – 240L
 • De la 10 la 240 de terminale
 • Pana la 30 de partitii
 • Gestiune simultana a dispozitivelor cablate si wireless
 • Capacitate de memorie pana la 4.000 de evenimente
 • EN50131 grad 3 pentru fiecare model
 • Interfata LAN si USB integrata
 • Compatibilitate cu dispozitive I-BUS
 • Carcase metalice cu surse de pana la 6.2A